Toerisme Lier breidt aanbod stadsspelen uit

Print
Toerisme Lier breidt aanbod stadsspelen uit

Bubble soccer Foto: Ontpop.

Lier - Toerisme Lier pakt vanaf 1 april uit met drie nieuwe stadsspelen: arrow tag, bubble soccer en giant pool. De stad werkt hiervoor samen met Ontpop, dat in Lier ook al city-soccer en peddelsurfen aanbiedt.

“Bij bubble soccer kruipen mensen in een grote opgeblazen bal en spelen ze op die manier een potje voetbal. Dit gebeurt standaard in twee teams van vijf personen die tegen elkaar spelen op een veld ter grootte van ongeveer 18 bij 6 meter”, zegt schepen van Toerisme Rik Verwaest (N-VA),

“Bij arrow tag, een handboogspel, staan twee teams tegenover elkaar op een afgebakend speelveld. Op dit veld staan zes opgeblazen kussens opgesteld, waarbij er drie kussens als verdediging aan elke kant gezet worden. Bedoeling is om de tegenstander uit te schakelen door hem met een pijl te raken. Dankzij de soft-tops op de pijlen en extra gezichtsbescherming voor de deelnemers is dit spel volkomen veilig, zelfs voor kinderen.”

“Het derde nieuwe stadsspel dat we vanaf 1 april aanbieden, heet giant pool. Dit heeft voor alle duidelijkheid niets met een zwembad te maken, wel met poolen, biljarten dus. Bij giant pool speel je namelijk aan een reuzegrote, opgeblazen pooltafel van zeven bij vier meter. Je biljart met je voeten”

De stadsspelen moet u rechtstreeks boeken bij Ontpop: 0470.07.36.96, www.ontpop.be

MEEST RECENT

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio