© Chris VAN ROMPAEY

Proeven van streekproducten tijdens CuliGolf in Lier

City Golf Events breidt zijn aanbod in Lier uit met CuliGolf. Hiermee wil de organisatie inspelen op de hedendaagse trends op culinair vlak, waarbij streekgerechten en -producten de hoofdrol spelen.

Chris Van Rompaey

“Met CuliGolf combineren we het partijtje stadsgolf met culinair genieten van proevertjes onderweg”, verduidelijkt Vincent Hellemans. “We lanceren meteen twee varianten: de CuliGolf Pallieter en de CuliGolf Sweet Chocolate. Tijdens het Pallieter-parcours spelen de golfers zes holes en proeven ze specialiteiten op vier locaties in het centrum: een kaasplankje met ambachtelijke kaas bij Harvey & Hayes, een Liers Vlaaike bij Bakkerij Hendrickx, een Lierse praline in de Snoepdoos en het Lierse bier Strooien Hoed in café In de Gloria.”

“De CuliGolf Sweet Chocolate heben we in het leven geroepen voor jonge, hippe vrouwen! De tour met zes holes start op de Grote Markt en leidt de deelnemers naar drie leuke Lierse zaken waar ze genieten van lekkere chocoladebereidingen. Koffiebar Feliks serveert Smartie Pants: een warme chocolademelk met witte of pure chocolade afgewerkt met slagroom en smarties. Bij Barraf proeven de deelnemers een variëteit aan cupcakes. Brood en Bloemen presenteert een chocoladefondue met stukjes fruit en ambachtelijke chocolade.”

Info: 0498.39.56.94, www.culigolf.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio