© RR

OCMW werkt weldra op afspraak

Het OCMW werkt vanaf januari enkel nog op afspraak voor mensen die al een maatschappelijk assistent hebben die hen begeleidt. Anderen kunnen voor hun eerste kennismaking wel nog zonder afspraak langskomen.

Chris Van Rompaey

“Een afspraak kan je telefonisch maken of tijdens je gesprek met je maatschappelijk assistent. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk een afspraak krijgt. Als je overdag niet kan komen en hiervoor een grondige reden hebt, kan je op de voorziene donderdagen ’s avonds een afspraak maken”, zegt OCMW-voorzitter Leo Verelst (CD&V).

“Ben je nog niet in begeleiding bij het OCMW Nijlen en wens je hulp? Dan kan je voor een eerste gesprek elke dag terecht bij onze intaker. Deze medewerker luistert naar jouw vraag en bekijkt samen met jou op welke manier we je het beste kunnen helpen. Deze eerste kennismaking met de diensten van het OCMW gebeurt in dienstencentrum De Wolmolen in de Gemeentestraat, telkens van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12u en elke donderdag van 18u tot en met 19.30u.”

De Wolmolen: 03.491.04.90. Hoofdkantoor Kessel: 03.491.84.10.MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio