© Chris VAN ROMPAEY

Grootste Clubhart is Lief Diels

Lief Diels is het hart van Volleybal Club Berlaar en ze houdt alles draaiende. Met die omschrijving stelden twee bestuursleden haar kandidaat voor Het Grootste Clubhart.

Chris Van Rompaey

“Toen in 2006 de toenmalige voorzitter ermee stopte, heb ik hem opgevolgd. Al vlug stelde ik vast dat een taak van clubvoorzitter zowat alles inhoudt: van administratieve rompslomp tot helpen bij de organisatie van allerlei extrasportieve activiteiten. Daarnaast fluit ik geregeld ook de thuismatchen van onze jeugdploegen. Je steekt er dus aardig wat tijd in, zoveel zelfs dat ik soms mijn echtgenoot inschakel”, zegt Lief Diels (62).

Lief Diels was niet op de hoogte dat ze genomineerd zou worden voor Het Grootste Clubhart. “Ik had de omslag van Gazet van Antwerpen met de uitleg over de wedstrijd meegenomen naar onze bestuursvergadering. Toen de vergadering erop zat, was de envelop verdwenen. Later bleek dat een bestuurslid hem had meegenomen en me vervolgens had genomineerd. Uiteraard was ik hierdoor aangenaam verrast. Dat ik nu ook nog de meeste stemmen achter mijn naam heb gekregen, maakt me natuurlijk nog blijer.”

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio