© Chris VAN ROMPAEY

Lierse handelaars verenigen zich

Vier handels- en twee ondernemersverenigingen hebben de overkoepelende handelsvereniging Lier Shopping opgericht. De nieuwe vzw wil vooral Lier promoten als een gezellige, interessante en efficiënte winkelstad.

Chris Van Rompaey

“Iedereen voelt de nood aan om van Lier opnieuw een bruisende, gezellige en goed bereikbare stad te maken. Daarom hebben de verschillende handelsverenigingen de koppen bij elkaar gestoken. Alle handelaars en horecazaken in Lier kunnen van de vzw Lier Shopping lid worden, en zouden dat ook moeten doen”, zegt Judith Van Ouytsel

“Met onze nieuwe, overkoepelende handelsvereniging willen we onder meer de communicatie tussen handelaars onderling bevorderen en een spreekbuis vormen met het stadsbestuur. Maar we gaan vooral Lier promoten als een gezellige, interessante en efficiënte winkelstad. Dat laatste zullen we kracht bijzetten met gerichte acties en evenementen rond seizoensgebonden thema's, zoals op donderdag 22 en vrijdag 23 december met de eerste uitgave van de Magische Winteravonden. De winkels zijn dan tot 21u open en we zorgen voor extra animatie en gratis ondergrondse parking.”

Het bestuur van Lier Shopping bestaat uit Judith Van Ouytsel, Leo Deprince, Claudia De Moor, Katelijne Depreeuw, Charlotte Cooymans, Jos Tobback, Steven De Schamphelaere en Annick Nauwelaerts.

info@liershopping.beMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio