Politie onderschept chauffeur die 48 keer camera op Markt negeerde

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Politie onderschept chauffeur die 48 keer camera op Markt negeerde

Print
Lier / Nijlen / Heist-op-den-Berg / Putte - De politiezones Lier, Berlaar-Nijlen, Heist en Bodukap organiseerden donderdagnacht samen een grootschalige anti-inbraakactie.

Tijdens de actie, die plaatsvond in Lier, Nijlen, Putte en Heist-op-den-Berg, werden 94 voertuigen aan een zeer grondige controle onderworpen. De actie was in de eerste plaats gericht tegen inbrekers en rondtrekkende dadergroeperingen, maar de politie controleerde uiteraard ook op andere gerechtelijke en verkeersinbreuken.

“We stelden één proces-verbaal op voor namaak en piraterij. We konden de bestuurder namelijk betrappen met een aanzienlijke hoeveelheid namaakgoederen, waaronder verschillende handtassen. De namaakgoederen werden in beslag genomen”, zegt Katrien De Koninck, woordvoerder van de politiezone Berlaar-Nijlen.

“In Lier hielden we een geseind voertuig tegen. De chauffeur had de voorbije maanden namelijk niet minder dan 48 zonder doorgangsbewijs over de Grote Markt gereden en negeerde daarbij dus telkens de ANPR- of zogenaamde slimme camera. We konden hem identificeren, zodat hij binnenkort al zijn GAS-boetes kan betalen.”

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio