Week van de Fair Trade start met boterhammen

Foto: RR

Week van de Fair Trade start met boterhammen

Print
Duffel - Tot 15 oktober is het de week van de Fair Trade. In Duffel is deze week alvast begonnen met boterhammen met choco.

Meer dan 500 passanten kregen aan het station van Duffel een boterham met eerlijke choco uit de Wereldwinkel. Samen met de boterham bezorgden enkele vrijwilligers ook de nodige informatie over Fair Trade.

Op maandag 10 oktober krijgt het gemeentepersoneel een fairtrade- en veggielunch in de hal van het gemeentehuis. Gemeentelijke medewerkers brengen vrijdag 7 oktober hun overschotjes (aan bv. eieren, suiker, groenten en fruit) binnen. Een (h)eerlijk kookteam maakt er vervolgens een fantastische lunch van.

Heel de maand oktober kan je kennismaken met de wereldburgerstand in de bibliotheek. Dorien van de dienst Vrije Tijd houdt consultatiedagen voor subsidieaanvragen voor Mondiale Solidariteit (na afspraak, tel. 015 30 72 51). Andere acties zijn de opendeurdag van Oxfam Wereldwinkel op 15 oktober en de stand van DARIS (Duffelse AdviesRaad voor Internationale Solidariteit) op de jaarmarkt van 17 oktober.

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio