© RR

Wie wordt het clubhart van Berlaar?

Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

Chris Van Rompaey

In Berlaar zijn er twee nominaties voor de titel, namelijk Wilfried Corthout van Hondenvereniging Dakota en Lief Diels van Volleybal Club Berlaar.

“Bijna dagelijks zet Wilfried Corthout zich al sinds de oprichting van onze vereniging in. Lesgeven, grasmaaien, onderhoud van de terreinen, het bouwen van een clublokaal, knutselen van agility toestellen, ....”

“Lief Diels is al sinds mensenheugenis bij de club en al jaren voorzitster. Zij werkt veel achter de schermen, veel administratie maar staat evengoed altijd klaar om te fluiten als er eens iemand afbelt, soms meerdere matchen.”

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code. Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart.

MEER OVER Clubhart 2016