© hsb

Sfinks Mixed heeft een nieuw broertje: Sfinks Mundial Latino

Sfinks Mixed pakt uit met een nieuw festival: Sfinks Mundial Latino. Het vindt morgen, zaterdag 24 september, vanaf 12u plaats naast het stadspark aan de Netelaan.

“De dag begint met Radio Oorwoud. De kleinsten onder ons mogen de dansvloer inwijden. Daarna nemen Los Demionos De La Cumbia het over. Zij spelen traditionele cumbia vermengd met frisse beats. Vervolgens vliegen we er keihard in met de alterlatino muziek van Chicos Y Mendez. De heren van Grupo Tomi & Su TimbaLight spelen de meest dansbare Salsa ooit. Eindigen doen we met de beste latin-dj van Antwerpen: Dj Pepe”, zegt Sfinks-woordvoerder Kobe Leestmans.

“Tussendoor kom je de vrolijke bende van Murga Agrum tegen, en de kans is groot dat er een traditionele Mexicaanse mariachiband tijdens de maaltijd naast je tafel speelt. We zorgen trouwens voor verschillende streetfoodgerechten uit Zuid- en Centraal-Amerika, en is er een leuke markt met interessante spulletjes en veel info over lokale projecten. Naar goede Sfinkstraditie is ook dit festival gewoon gratis.”

www.sfinks.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio