© RR

Bosmans nodigt inwoners Berlaar uit met 'rouwbrief'

Met een ‘rouwbrief’ kondigt Uitvaartverzorging Bosmans uit Lier de opening van haar filiaal in de Dorpsstraat in Berlaar aan.

De voorbije week vonden de inwoners van Berlaar en enkele buurgemeenten een opvallende rouwbrief in hun brievenbus. “Een doodsbrief met goed nieuws. Het moet de eerste keer zijn dat ik zoiets in mijn brievenbus heb gevonden”, lacht Mario Frederickx uit Berlaar.

“Normaal wordt in een rouwbrief inderdaad een overlijden aangekondigd, maar in dit geval gaat het om de opening van onze nieuwe zaak”, zeggen Mario De Meutter en Sandra Op De Beeck van Uitvaartverzorging Bosmans. Het koppel bouwde de voormalige groentewinkel in de Dorpsstraat 24 om tot een modern uitvaartcentrum met twee aparte groetkamers.

“Nagenoeg iedereen begreep de symboliek van onze uitnodiging. Helaas hebben we ook twee telefoontjes ontvangen van mensen die, toen ze onze doodsbrief in de bus vonden, met een overlijden werden geconfronteerd. We begrijpen als geen ander dat dit pijnlijk overgekomen is en hebben ons meteen geëxcuseerd voor de ongelukkige timing.”

De kennismakingsdag vindt plaats op zondag 25 september van 9 tot 18u.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio