Duffelse zanger werkt na 15 jaar aan comeback

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Duffelse zanger werkt na 15 jaar aan comeback

Print
Duffel - Vijftien jaar geleden borg Ruud Williams zijn zangmicrofoon op. Nu neemt hij de draad weer op. Hij werkt volop aan een eerste cd en vanavond (vrijdag 16/9) zingt hij in een feesttent in O.L.V.-Waver zijn nieuwe liedjes voor eerst.

“Vijftien jaar lang is mijn microfoon bij wijze van spreken onaangeroerd in de kast blijven liggen. Het is dankzij Ria Van de Poel, met wie ik op 1 juli in het huwelijksbootje stapte, dat ik opnieuw ben beginnen zingen. Ze oordeelde dat ik mijn stem en talent niet verloren mocht laten gaan. Dankzij haar treed ik sinds enkele weken weer af en toe op, onlangs nog tijdens het evenement De Mijlstraat is van ons.”

“Ondertussen ben ik volop bezig met de opname van mijn eerste cd. Daarop staan twee nieuwe nummers: Hand op je Hart, geschreven door Jean Bosco Safari, en Ik zet alles in op jou, geschreven door Joey Brocken van Hooverphonic. Op de cd prijken verder covers van onder meer Rob de Nijs, Wim Sonneveld, Lee Towers en Elvis Presley.”

“De twee nieuwe nummers zing ik vrijdag (vanavond, red.) vanaf 17u voor het eerst voor een publiek. Dat gebeurt tijdens het Jupiler Festival National in een feesttent aan café De Vlashoeve aan de Bosstraat in O.L.V.-Waver.”

Lees het hele verhaal in de vrijdagkrant

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio