Kleuters racen op loopfietsje voor goed doel

Sheila Vankeerberghen en haar dochter Dunja. Foto: Chris VAN ROMPAEY

Kleuters racen op loopfietsje voor goed doel

Print
Duffel / Lier - Het is eens iets anders: kindjes van één tot vijf jaar met een loopfietsje op een grasveld een parcours laten afleggen. De opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker en naar de vzw Ons Steentje uit Koningshooikt (Lier).

Sheila Vankeerberghen en haar dochter Dunja openden vier maanden geleden Baby’s Choice op de hoek van de Nijverheidsstraat en de Oude Liersebaan in Duffel. Om hun winkel wat extra bekendheid te geven, organiseren ze de Diaper-race of Luierrace.

“Kindjes van één tot vijf jaar moeten met een loopfietsje op het grasveld achter onze winkel een parcours afleggen. We delen de kindjes in in groepjes van drie volgens hun leeftijd of capaciteiten. Elk deelnemend kindje krijgt een ijsje en een cadeautje. We zorgen ook nog voor een springkasteel, volksspelen, een grimeerstand, eten en drank”, zegt Dunja.

“Het inschrijvingsgeld bedraagt zeven euro per kindje. De opbrengst schenken we aan Kom Op Tegen Kanker en aan vzw Ons Steentje uit Koningshooikt (Lier). Deze vzw helpt ouders van kinderen met een levensbedreigende ziekte. We verkopen tijdens dit evenement ook plantjes voor Kom Op Tegen Kanker.”

De Diaper-race vindt plaats op zondag 18 september van 13 tot 19u. Er kunnen tot honderd kindjes ingeschreven worden.

Info: www.babyschoice.be, 03/297.78.87

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio