Wielerwedstrijd zorgt voor omleiding in Koningshooikt

Foto: G. De Smet

Wielerwedstrijd zorgt voor omleiding in Koningshooikt

Print
Lier - Naar aanleiding van een wielerwedstrijd op zaterdag 10 september met vertrek en aankomst in de Dorpsstraat - Koningsplein, zal er op het parcours éénrichtingsverkeer worden ingevoerd van 12.30 tot 18.30 uur. Het verkeer mag er enkel rijden in de richting van de wedstrijd.

Parcours: Koningsplein - Dorpsstraat - Liersebaan - Kruisstraat - Tallaart - Bossen - Beekstraat - zijbaantje Mechelbaan - Mechelbaan - Koningsplein.

Bernard Van Hoolstraat, Leike en Eikenboslaan worden doodlopend (zelfde uren). De parking op het Koningsplein is afgesloten en niet bruikbaar.

Verkeer komende van Lier en Berlaar naar Mechelen en O.L.V.-Waver wordt afgeleid via de Aarschotsesteenweg (N10), Burgeemeester Hensstraat, Sander De Vosstraat en Putte (Lierbaan-Soeteweide). Verkeer van uit Aarschot naar Mechelen en O.L.V.-Waver  wordt eveneens omgeleid via Putte (Lierbaan-Soeteweide). Verkeer vanuit Lier kan het centrum van Koningshooikt bereiken via de N10, Burgemeester Hensstraat en Sander De Vosstraat.

Er geldt parkeer- en stilstaanverbod van aan het kruispunt van de Dorpsstraat met de Herenboslaan tot aan het kruispunt Koningsplein met de Eikenboslaan.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio