© G. De Smet

Wielerwedstrijd zorgt voor omleiding in Koningshooikt

Naar aanleiding van een wielerwedstrijd op zaterdag 10 september met vertrek en aankomst in de Dorpsstraat - Koningsplein, zal er op het parcours éénrichtingsverkeer worden ingevoerd van 12.30 tot 18.30 uur. Het verkeer mag er enkel rijden in de richting van de wedstrijd.

Chris Van Rompaey

Parcours: Koningsplein - Dorpsstraat - Liersebaan - Kruisstraat - Tallaart - Bossen - Beekstraat - zijbaantje Mechelbaan - Mechelbaan - Koningsplein.

Bernard Van Hoolstraat, Leike en Eikenboslaan worden doodlopend (zelfde uren). De parking op het Koningsplein is afgesloten en niet bruikbaar.

Verkeer komende van Lier en Berlaar naar Mechelen en O.L.V.-Waver wordt afgeleid via de Aarschotsesteenweg (N10), Burgeemeester Hensstraat, Sander De Vosstraat en Putte (Lierbaan-Soeteweide). Verkeer van uit Aarschot naar Mechelen en O.L.V.-Waver wordt eveneens omgeleid via Putte (Lierbaan-Soeteweide). Verkeer vanuit Lier kan het centrum van Koningshooikt bereiken via de N10, Burgemeester Hensstraat en Sander De Vosstraat.

Er geldt parkeer- en stilstaanverbod van aan het kruispunt van de Dorpsstraat met de Herenboslaan tot aan het kruispunt Koningsplein met de Eikenboslaan.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio