Pallieter en Marieke stellen hun reuzenkinderen voor op Lier Feest

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Pallieter en Marieke stellen hun reuzenkinderen voor op Lier Feest

Print
Lier - De achtste editie van Lier Feest kenmerkt zich door twee nieuwigheden. Ten eerste: de verenigingenmarkt verhuist van de stadsvesten naar de evenementenweide in het centrum. Ten tweede: de Pallieter Peddel op de Binnennete.

Het vierdaagse feestprogramma begint op donderdag 23 juni traditioneel met een avondmarkt op de Grote Markt, in de Eikelstraat en op het Zimmerplein. Op vrijdag 24 juni vindt dan, even traditioneel, de verenigingenmarkt plaats. Maar let op: vergis u niet van locatie. De Lierse verenigingen verwachten u niet langer op de stadsvesten, maar wel in het stadspark en de evenementenweide aan de Netelaan. Daar vindt om 19u ook het plechtige doopmoment van de drie reuzenkinderen plaats: Piet, Tuur en Mit.

Op zaterdag 25 juni zorgt de Lierse jeugddienst voor een nieuwigheid: de Pallieter Peddel op de Binnennete, ter hoogte van de verlaagde kade (Felix Timmermansplein), van 11.30u tot 13.30u.

Daarna is het wachten tot 20u voor het Bal Populaire met dj's Bricole & Hubo, The Whatevers, Christophe Lambrecht van Studio Brussel en Zaki.

Lier Feest eindigt op zondag 26 juni met het straatmuziekfestival Toeten en Blazen, van 14 tot 18u.

www.lierfeest.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio