© Chris VAN ROMPAEY

© Chris Van Rompaey

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

JCI brengt ondernemers samen in één pop-up

In de Antwerpsestraat 42 kunt u tot zondag 15 mei loopfietsen, badproducten en gezonde sapjes kopen. JCI Lier bracht hiervoor drie ondernemingen samen in één leegstaand winkelpand. Ze wil met deze pop-upweek het potentieel van de winkelpanden in de kijker plaatsen.

Chris Van Rompaey

Pieter Van Reeth uit Koningshooikt (Lier) voert sinds enkele maanden loopfietsen van het Amerikaanse merk Strider in. “Het is vooral mijn bedoeling om deze loopfietsen bekend te maken bij scholen, ziekenhuizen en mogelijke verkopers. Tijdens deze week kan ik zelf ook nagaan hoe levensvatbaar een winkel in loopfietsen is.”

In hetzelfde winkelpand verkoopt Jan Verhoeven groente- en fruitsapjes van Gingerwald, zijn eigen merk. “Het betreft een koude persing wat betekent dat er haast geen vitaminen verloren gaan. In totaal maken we 65 verschillende combinaties.”

“Tot nu verkochten we onze sapjes uitsluitend aan bedrijven, maar met deze pop-up willen we de respons bij particulieren ontdekken. Het is namelijk de bedoeling om nadien onze sappen via enkele verkooppunten in Lier aan de man en vrouw te brengen.”

In de pop-upwinkel van JCI vindt u tot slot ook nog ‘Tis Omzeep, een minionderneming van het Sint-Ursula-instituut. De leerlingen verkopen er allerlei badproducten.

www.popuplier.beMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio