© Chris VAN ROMPAEY

KFC Duffel zet stickeractie tijdelijk stop

KFC Duffel heeft haar stickeractie tijdelijk stopgezet. De stickers zijn slecht gedrukt en sommige namen werden verkeerd geschreven. Volgende donderdag komen er nieuwe stickers beschikbaar.

Chris Van Rompaey

“Iedereen die al stickers heeft, kan ze enkel op donderdag 25 februari gaan omruilen bij AD Delhaize in de Leopoldstraat, maar wel enkel op vertoon van je kasticket. Plak je stickers dus niet in je album en maak geen zakjes meer open. Noch KFC Duffel, noch AD Delhaize heeft hier enige schuld aan. De fout werd gemaakt bij de Nederlandse firma Tomorrow, die de stickers drukt”, benadrukt Gert Croes van KFC Duffel.

“Het bedrijf heeft blijkbaar de bestanden gebruikt die wij enkele weken geleden ter nazicht ontvingen, maar die dus niet klaar waren voor productie. Op de stickertjes zie je duidelijk dat een schouder afgesneden is en dat er een witte rand zit tussen de foto en het kadertje. Verder werden meerdere namen verkeerd gespeld. We hebben er zoveel tijd en werk ingestoken om bij elke foto de juiste naam te krijgen én de juist gespelde naam, dat we dit niet zomaar konden laten passeren.”Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio