© Chris VAN ROMPAEY

Privéfirma biedt culinaire wandelingen aan

Q-rius organiseert sinds 2003 culinaire rondleidingen in heel het land. Sinds januari staat ook de stad Lier in het lijstje van het Leuvense bedrijf

“Onze culinaire wandelingen duren drie tot vier uur. De deelnemers krijgen van een gids de leuke en warme verhalen van de stad en van haar markante figuren te horen. Onderweg stoppen we op drie plaatsen voor het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht”, zegt zaakvoerder Inge Demuynck.

“Het is mogelijk om elke wandeling op maat samen te stellen. Elke wandeling kan ook volgens een bepaald thema uitgewerkt worden. Voor wie wil, kunnen we er ook een moordspel in verwerken. We richten ons vooral op bedrijven, verenigingen, organisaties en andere groepen van minstens twaalf deelnemers.”

“We werken steeds samen met lokale gidsen, omdat die het beste de finesses van de streek en de stad kennen. Zij zullen hun verhalen ook met respect voor hun stad of gemeente vertellen. In Lier beschikken we momenteel over drie gidsen, maar geïnteresseerden mogen zich gerust melden.

Info: 016 25 09 12, www.q-rius.beMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio