Nieuw woonproject in Gemeentestraat met zicht op Nete

Foto: Cores

Nieuw woonproject in Gemeentestraat met zicht op Nete

Print
Duffel - Cores Development start in de Gemeentestraat binnenkort met de bouw van een nieuw woonproject. Het gaat om veertig appartementen met twee en drie slaapkamers aan de Netedijk.

De appartementen komen tussen de Gemeentestraat, de Netedijk en het oude postkantoor. Het merendeel van de woningen die er nu staan, wordt afgebroken. Voor alle duidelijkheid: het oude postkantoor is in dit nieuwbouwproject niet begrepen.

“De appartementen zullen 85 tot 150 vierkante meter groot worden. Op de gelijkvloerse verdieping voorzien we in twee commerciële ruimtes en ondergronds bevinden zich 42 parkeerplaatsen, bergingen en fietsstaanplaatsen. Centraal komt er een gemeenschappelijke binnenruimte met groenaccenten”, schetst Jurgen Van Bogaert van Cores Development het project.

Cores Development start in maart met de verkoop van deze appartementen. De prijzen maakt de projectontwikkelaar nog niet bekend. Geïnteresseerde kopers kunnen zich nu al registreren en worden dan gecontacteerd voor de officiële start van de verkoop.

Info: 03.820.82.82, www.coresdevelopment.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio