© GVA

M-pas krijgt er twee varianten bij

Het nieuwe jaar zorgt ervoor dat de vertrouwde M-pas er twee broertjes heeft bijgekregen: de Moev'it-pas (voor jongeren van 12 tot 15 jaar) en de Jongeren-pas (vanaf 16 jaar). De M-pas is er voortaan enkel voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Chris Van Rompaey

De M-pas hebt u nog steeds nodig voor de buitenschoolse kinderopvang Kadee of speelpleinwerking Speelmicroob. Met de nieuwe passen speelt de jeugddienst in op de interesses en leefwereld van de verschillende leeftijdscategorieën.

“De leeftijdsgroep 12 tot 15 jaar wordt vaak over het hoofd gezien. Met de Moev'it-pas kunnen deze jongeren deelnemen aan losse activiteiten tijdens de schoolvakanties. De nadruk ligt vooral op actieve, spannende uitstappen en activiteiten met een hoog fungehalte”, zegt schepen van Jeugd Rik Verwaest (N-VA).

“De Jongeren-pas voor +16-jarigen is meteen ook je lidkaart voor jeugdhuis De Moeve. Bovendien betaal je op vertoon van de pas maximaal vier euro inkom op alle fuiven die in de polyvalente zaal van het Jeugdcentrum worden georganiseerd.

De passen zijn te koop in Jeugdcentrum Moevement en kosten allemaal 5 euro.

www.moevement.beMEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio