Vriendinnen verrassen met Brood en Bloemen

Ine Van Coillie en Nathalie Smolders. Foto: Chris VAN ROMPAEY

Vriendinnen verrassen met Brood en Bloemen

Print
Lier - Ine Van Coillie en Nathalie Smolders hebben wel een heel speciale zaak geopend met een opmerkelijke naam: Brood en Bloemen. Je kunt er iets eten, maar ook bloemen en hebbedingen kopen.

“Aangezien het opstarten van nieuwe projecten ons lang leven is, dachten we: waarom niet een nieuwe zaak starten die echt uniek is voor Lier en omgeving", zegt Ine Van Coillie.

Die unieke zaak openden ze deze week in de Kolveniersvest 46. “Je kunt hier vanaf 8u komen ontbijten. Een miniontbijt heb je al voor vijf euro. Wil je echt iets speciaals, dan kies je voor het Brood en Bloemen-ontbijt van achttien euro. Daarin zit naast heel wat lekkers ook nog een bloemetje naar keuze. Hoewel we eigenlijk de hele dag ontbijt serveren, zorgen we vanaf 11.30u ook voor de lunch."

“Eten doe je in Brood en Bloemen steeds tussen de bloemen, want elke ochtend binden we de mooiste seizoensgebonden boeketten. Kan je echt niet zonder bloemen, dan is ons bloemenabonnement dé oplossing. Voor vijftig euro per maand kan je wekelijks een mooie bos bloemen komen afhalen. Dit abonnement is ook voor één maand verkrijgbaar, wat het een ideaal cadeau maakt voor de kerstdagen", zegt Nathalie Smolders.

www.broodenbloemen.com

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio