Binnenhuisarchitecte opent pop-upstore op Grote Markt

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Binnenhuisarchitecte opent pop-upstore op Grote Markt

Print
Lier - Op de Grote Markt in Lier opent vandaag Inspiration and Decoration, de pop-upstore van binnenhuisarchitecte Catherine De Vil en haar dochter Paulette Van Hacht.

“De voorbije jaren heb ik vooral van thuis uit in Koningshooikt gewerkt, maar met de kerstdagen in het vooruitzicht was ik op zoek naar een geschikte locatie voor een pop-upstore. In Antwerpen vind ik geen geschikt gebouw, maar wel hier op de Grote Markt 51 in Lier. De winkel blijft tot eind december open en is enkel op zondag en maandag gesloten. Maar in december zijn we ook op de koopzondagen 13, 20 en 27 december open.”zegt Catherine De Vil.

“We verkopen textiel, lampen, glaswerk, vintage-stukken, spiegels, houten objecten en Belgisch handgemaakt aardewerk. Als enige in de binnenstad verkopen we ook de keramiekcollecties Pure en Pure New. Dat zijn twee van de servieslijnen van Pascale Naessens die zich vooral onderscheiden in de kleuren, de organische vormgeving en de levende glazuren. Tot slot hebben we ook planten van de Lierse bloemenstilist Raf Verwimp.”

Info: 0495.57.25.55, www.catherinedevil.be

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio