Wijk vereeuwigt 'de Caje' als reus

De makers van de reus onthullen hem voorlopig niet. Foto: Chris VAN ROMPAEY

Wijk vereeuwigt 'de Caje' als reus

Print
Lier - Enkele bewoners van de wijk ’t Looks hebben een reus van ex-voetballer Jan Ceulemans gemaakt. Hij wordt zondag om 15.30u onthuld, in aanwezigheid van 'de Caje', die jaren in deze wijk gewoond heeft.

“Het hoofd werd gemaakt door Dirk Van de velde, Jeannine Vriens en mezelf. We hebben ons daarvoor gebaseerd op oude foto’s en we tonen de Caje op 35-jarige leeftijd. Sylvie Stuyck en Natascha Poncin maakten de kleren. Tot zondag zal niemand onze nieuwe wijkreus te zien krijgen. Zelfs voor Jan Ceulemans blijft het eindresultaat een verrassing”, zegt voorzitter Dominic Van Oosterwyck van Buurtwerking ’t Looks.

Het wijkfeest begint al op zaterdag 12 september met optredens vanaf 14u. De groep Xzent sluit van 20u tot 22u uur de eerste dag af. Op zondag is er van 10.30u tot 16u een gezellige rommelmarkt in de straten van de wijk en staan er op het podium op het Kluizeplein allerlei optredens gepland van straatmuzikanten, artiesten en dansgroepen. Het weekend wordt om 18u afgesloten met een optreden van de Big Band van Lierse Academie voor Muziek, Woord en Dans.
 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio