Opnieuw & Co opent kringwinkel in Kessel

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Opnieuw & Co opent kringwinkel in Kessel

Print
Nijlen - Opnieuw & Co opent vandaag, zaterdag, 6 juni, in Kessel haar vijfde kringwinkel. “We verwachten er erg veel van, want in Nijlen zamelen we maar weinig herbruikbare goederen in”, zegt directeur Koen Goemans.

De Kesselse kringwinkel is 1500 vierkante meter groot. U vindt er een uitgebreide kledingafdeling met meerdere paskamers, een ruim aanbod van meubilair, een enorme keuze aan huisraad, elektro met garantie, boeken, speelgoed, multimedia, hobby, enzovoort. Tijdens het rondneuzen kunt u verpozen in de koffietheria met gratis bio-koffie, bio-thee en water.

“Opnieuw & Co Kessel is niet alleen een verkooppunt, maar ook een binnenbrengpunt voor herbruikbare goederen. Mensen kunnen hun overbodige spullen gratis schenken voor hergebruik, waarbij we de gegenereerde opbrengst integraal investeren in de sociale. Deze Kringwinkel schept trouwens veertig extra arbeidsplaatsen voor mensen met een te grote afstand tot de klassieke arbeidsmarkt. Een tiental van hen woont in de gemeente Nijlen", zegt directeur Koen Goemans.

PRAKTISCH

Open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u.

www.opnieuwenco.be

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid.

 

 

 

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio