Minionderneming organiseert bezoek aan Antwerp Airport

Foto: GVA

Minionderneming organiseert bezoek aan Antwerp Airport

Print
Lier - Team TravelKit, een minionderneming van het Sint-Ursula-instituut organiseert op zaterdag 28 februari een uitstap naar en rondleiding op Antwerp International Airport.

Team TravelKit bestaat uit acht leerlingen van 6 Marketing & Ondernemen en van 6 Accountancy & IT. “Onze minionderneming specialiseert zich in het verkopen van reispakketten voor korte verblijven. In deze visie organiseren we een bezoek aan de luchthaven van Antwerpen. De vzw Luchtvaart Antwerpen leidt u gedurende twee uur rond”, zegt algemeen directeur Ine Vervliet.

“U checkt in als passagier, gaat vervolgens langs de veiligheidscontrole en krijgt daarna de kans om te zien wat er zich voor en achter de schermen afspeelt in een drukke luchthaven. Daarna brengt u ook nog een bezoek aan de vliegtuig- en brandweerloodsen.”

Het bezoekt begint om 10u en plaats van afspraak is de luchthaven zelf. Voor een volwassene bedraagt de prijs 12,50 euro. Kinderen tot zestien jaar betalen 7,50 euro. Geïnteresseerden moeten vooraf inschrijven.

Info: 0470.69.45.34, www.travelkit2015.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio