Vriendinnen openen babyspeciaalzaak

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Vriendinnen openen babyspeciaalzaak

Print
Lier - Evi De Brouwer (32) en Vanessa Remue (34) openen vandaag, zaterdag, babyspeciaalzaak Ikisgroot. U kunt er terecht voor een geboortelijst en voor alles wat thuishoort in de leefwereld van kinderen tot zes jaar.

“Voor mij betekent deze winkel een totaal nieuwe uitdaging, want ik was elf jaar lang werkzaam in de sociale sector”, zegt Vanessa Remue in. “Net als Evi ben ik ervan overtuigd dat er in Lier nood is aan een babyspeciaalzaak die een totaalconcept aanbiedt voor baby’s, peuters en kleuters. Je vindt bij ons onder meer kleding, speelgoed, decoratieve spulletjes voor de kinderkamer en allerlei leuke hebbedingetjes.”

“We hebben echt heel veel merken in huis en doen ons uiterste best om steeds speciale artikels te koop aan te kunnen bieden. Daarvoor bezoeken we regelmatig gespecialiseerde beurzen in onder meer Parijs, Keulen en Nederland. Op deze manier onderscheiden we onze van andere winkels. We houden hierbij steeds rekening met de kwaliteit en houden ook de prijs scherp in het oog", benadrukt Vanessa Remue.

Ikisgroot (Ravenstijn 4, Lier) opent vandaag en is ook morgen, zondag, uitzonderlijk open.

Info: 03.501.53.13, www.ikisgroot.be

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid of editie Mechelen.

 

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio