Provincie geeft Fortun-bier weg op Vakantiesalon

Foto: Joren De Weerdt

Provincie geeft Fortun-bier weg op Vakantiesalon

Print
Duffel - De provincie Antwerpen schenkt op het Vakantiesalon Vlaanderen elke dag een twintigtal flessen Fortun weg. Dat bier is normaal enkele te verkrijgen in het spoorwegfort van Duffel.

Het Vakantiesalon Vlaanderen vindt tot maandag 26 januari plaats in Antwerp Expo. Net zoals vorig jaar stelt de provincie Antwerpen er haar vrijetijdsaanbod voor in een interactieve stand. U kunt kennismaken met de musea, cultuurhuizen, groengebieden, recreatiedomeinen en erfgoedsites in de provincie Antwerpen. Aan de balie ligt een gratis inspiratiekaart voor u klaar, inclusief vier lussen langs het fietsknooppuntennetwerk.

“Het thema van het vakantiesalon is ‘Culinair reizen’ en dat kun je ook bij ons. Wij geven elke dag een twintigtal flessen Fortun weg. Dat bier wordt speciaal gebrouwen door 't Hofbrouwerijke uit Beerzel (Putte) voor het Fort van Duffel. Het is een blond bier met koriander en paardenbloemblad als smaakmakers. Het is nergens anders verkrijgbaar dan in het Fort en dus een unicum voor de beurs!”, benadrukt gedeputeerde bevoegd voor toerisme Bruno Peeters (N-VA).

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio