Minigolfen onder blacklights

Foto: GVA

Minigolfen onder blacklights

Print
Lier - Minigolfen in een blacklightsfeer. Daarvoor hoeft u niet langer naar Oostende of Brussel. Voortaan kan het ook in Lier, op de eerste verdieping van binnenspeeltuin De Ravotter.

De Ravotter aan de Mechelsesteenweg 380 in Lier bestaat al vijftien jaar, maar al die tijd bleef de eerste verdieping onbenut. “Om er een interessante bestemming aan te geven, begon ik een tijdje terug een zoektocht op het internet. Zo leerde ik toevallig flashy-golf kennen. Dat is indoorminigolf in een donkere ruimte met fluorescerende minigofbanen, fluoballetjes en fluo-airbrush op de wanden”, legt zaakvoerder Rudi Smits uit.

“Deze nieuwe manier van ontspannen komt uit Canada overgewaaid en is in Nederland al behoorlijk bekend. In België kon je enkel flashy-golfen in Oostende, Brussel en op vijf plaatsen in Wallonië. In Nederland heb ik verscheidene flashy-golflocaties bezocht om ideeën op te doen. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar de juiste materialen en de geschikte verf. Daarna heb ik alles uitvoerig onder blacklights getest.”

De Lierse Flashy-Golf is open op woensdag (14-20u), vrijdag (17-22u), zaterdag (11-22u) en zondag (11-20u). Reserveren kan telefonisch en online. In december betaalt u vijf euro per persoon. Flashy-Golf telt zestien banen en het duurt zo’n uur eer je die allemaal getrotseerd hebt.

Info: 015.32.00.65, www.flashygolf.be

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio