© Marc Aerts

Kerstman woont in Lier tijdens kerstmarkt

Het was even bang afwachten, maar ondertussen staat het vast: de Kerstman heeft toegezegd om tijdens de kerstmarkt weer drie dagen in Lier te verblijven. De kerstmarkt vindt plaats van 12 tot 14 december

Chris Van Rompaey

“Midden op de Grote Markt komt een starshade-tent waaronder we voor allerlei animatie zorgen. In een cirkel daaromheen plaatsen we 32 houten chalets. Op het smalle gedeelte van de Grote Markt en op het Felix Timmermansplein zette, we 38 tenten. De chalets en de tenten worden bemand door verenigingen en professionele standhouders”, zegt Thomas Vanhoutte van de gilde Heren van Lier, die de kerstmarkt samen met de stad organiseert.

“De Kerstman heeft toegezegd om drie dagen lang in het ons kerstdorp te blijven. We verwachten hem op vrijdag 12 december omstreeks 19.30u. Hij doet zijn intrede in de stad onder de muzikale begeleiding van Black WooW en neemt daarna zijn intrek in zijn huisje op het Felix Timmermansplein. Je kunt hem daar drie dagen lang een bezoekje brengen", zegt schepen van Evenementen Rik Verwaest (N-VA).

Openingsuren: vrijdag 12/12 van 18 tot 23.30u, zaterdag 13/12 van 14 tot 23.30u, zondag 14/12 van 14 tot 20u.

Lees meer in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen - editie ZuidMEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio