© Chris VAN ROMPAEY

Leerlingen Sint-Ursula openen koffieshop in Lier

Leerlingen Sint-Ursula openen koffieshop in Lier

De leerlingen van het zevende jaar Winkelbeheer en Etalage van Sint-Ursula openden dinsdag hun eigen winkeltje in de Mechelsestraat. U kunt er een kopje koffie of thee drinken of bijzondere geschenkmanden kopen.

Chris Van Rompaey

“We contacteerden vijf leveranciers en beslisten uiteindelijk om met de firma Rombouts in zee te gaan. Je kunt bij ons kiezen uit koffie met speculaas-, karamel- en hazelnootsmaak en uit vijf bereidingen waaronder koffie verkeerd en cappuccino. De firma levert onder het merk Majesty ook onze thee. We focussen ons op take-away, maar je kunt je koffie of thee ook aan een tafeltje opdrinken. Daarnaast verkopen we mooie gevulde geschenkmanden”, licht woordvoerder Dylan Smet toe.

Cupfie aan de Mechelsestraat 17 in Lier is open op maandag, dinsdag en vrijdag van 8 tot 17u. Op woensdag kunt u er terecht tussen 8 en 15u. Een van de leerlingen zal telkens in de winkel aanwezig zijn. Donderdag is de sluitingsdag, want dan lopen de leerlingen stage bij een zelfstandige winkelier in Lier en omstreken.

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio