Info-avond over Vlaams-Brabant Klimaat neutraal

Op woensdag 26 november organiseren de Groen-afdeling van Tremelo, Keerbergen en Haacht een info-moment over Vlaams-Brabant Klimaat neutraal.

cjt

In juni dit jaar ondertekenden de burgemeesters van Keerbergen, Tremelo en Haacht het burgemeestersconvenant van de provincie Vlaams-Brabant. Daarmee engageren ze zich om tegen 2020 de CO2-uitstoot en het energieverbruik in hun gemeente met minstens 20% te verlagen en het aandeel hernieuwbare energie te verhogen met 20 %. De gemeenten moeten hiervoor samenwerken met burgers, bedrijven en verenigingen. Vlaams-Brabant ondersteunt, onder bepaalde voorwaarden, verenigingen bij duurzame klimaat- en milieuprojecten. Om verenigingen in de drie gemeenten hierbij te helpen organiseren Groen Tremelo, Keerbergen en Haacht een infomoment over deze milieusubsidies.

Meer info op http://www.vlaamsbrabant.be/wonen-milieu/milieu-en-natuur/vlaams-brabant-klimaatneutraal/subsidie-duurzame-milieu-en-klimaatprojecten/index.jsp Woensdag 26 november 2014 om 20 uur in De Rooden Leeuw aan de Heimolen, Molenstraat 35 te Keerbergen.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio