© Bart Van den Langenbergh

OKRA Beerse zoekt ploegen voor kubbtoernooi

De seniorenvereniging OKRA Beerse pakt op zaterdag 26 mei uit met het eerste kubbtoernooi Kampioenschap van Beerse. Ploegen kunnen zich nog altijd inschrijven voor het toernooi.

Bart Van den Langenbergh

De sportieve leden van OKRA Beerse Centrum organiseren op zaterdag 26 mei van 13u tot 18u een eerste kubbtoernooi Kampioenschap van Beerse. De wedstrijden vinden plaats op het grasveld in de Boudewijnstraat in Beerse, waar voorheen de kerstboomverbranding doorging.

De opbrengst van het toernooi gaat naar Het Vierkant Wieltje, een vzw die de toekomst van jongvolwassenen met een beperking mee wil uitbouwen.

"Je kan nog altijd een ploeg samenstellen van minstens vier tot maximum zes personen", zegt organisator Jos van Dun van OKRA Beerse. "We willen er een gezellige namiddag van maken met zowel jeugd als volwassenen en senioren. Iedereen kan het spel spelen en vooral mee doen is belangrijker dan winnen. We willen echt dat het terrrein van de vroegere kerstboomverbranding in de Boudewijnstraat helemaal vol loopt en we elkaar kunnen ontmoeten, zowel culturele als jeugd- en wijkverenigingen."

Inschrijven aan tien euro per ploeg is nog mogelijk tot dinsdag 15 mei. Dat kan via http://www.uitinbeerse.be/kubbtornooi

Meer info: 014 60 07 70

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio