Vlimmeren viert zilveren plak Witse Meeussen

Print

Supporters van Witse Meeussen, onder wie veel familieleden, vierden de zilveren medaille van de veldrijder in Kaffee 't VerTier in Vlimmeren. Foto: Mia Uydens

Beerse - Eerstejaars junior Witse Meeussen (16) uit Vlimmeren (Beerse) behaalde zaterdag een zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap veldrijden in Koksijde. De veldrijder en zijn supporters bouwden daarom zaterdagavond een feestje in Kaffee 't VerTier in Vlimmeren.

Na een beklijvende spurt behaalde veldrijder Witse Meeussen zaterdag bij de junioren een mooie tweede plaats op het BK veldrijden in Koksijde. De jonge cyclocrosser uit Vlimmeren moest alleen winnaar Jarno Bellens laten voorgaan. 

Familie, vrienden en andere supporters van Witse Meeussen trokken met een volle supportersbus naar de kustgemeente. Zaterdagavond werd de zilveren medaille uitgebreid gevierd in Kaffee 't VerTier op de Antwerpseweg in Vlimmeren, samen met Witse Meeussen. De supporters droegen daar hun held op handen. 

Twee jaar geleden behaalde de Vlimmerse veldrijder al eens een zilveren medaille bij de eerstejaars nieuwelingen op het BK veldrijden op de Lilse Bergen.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio