Beerse betuigt medeleven bij overlijden Lies Lefever

De betreurde Lies Lefever zit bij het OKRA-lokaal van Den Hout in Beerse. Foto: Joren De Weerdt

Beerse betuigt medeleven bij overlijden Lies Lefever

Print
Beerse - Het plotse overlijden van comédienne Lies Lefever (37) laat ook de inwoners van Beerse niet onberoerd. De jonge vrouw bracht haar jeugd door in Beerse. Het gemeentebestuur betuigde al zijn medeleven aan haar familie en vrienden.

Lies Lefever bracht haar jeugd door in Beerse maar verhuisde nadien naar Asse. Het overlijden van de 37-jarige slechtziende comédienne komt in Beerse ook hard aan.

Het gemeentebestuur van Beerse betuigt zijn medeleven. "Vol ongeloof vernam ook de gemeente Beerse het trieste nieuws van het plotse overlijden van commédienne Lies Lefever.", luidt het bericht van het gemeentebestuur. "Lies groeide op in onze gemeente en vertelde onlangs in een bijlage bij een krant (Citta, red.) nog over haar vele fijne jeugdherinneringen in onze gemeente. Onze bib was voor haar 'een literaire schatkamer die ze plunderde'. Ze vertoefde er vaak uren. En zes jaar geleden ging haar eerste comedyvoorstelling Meisje van Plezier in première in ons gemeenschapscentrum 't Heilaar, met een uitverkochte zaal.  We betreuren dit overlijden zeer diep. We betuigen ons oprecht medeleven aan haar man, kinderen, familie en vrienden."

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio