Collega's In Actie steunen Hoeve Megusta

De uitbaters en medewerkers van hoeve Megusta in Vlimmeren kunnen alle steun gebruiken. Foto: Bart Van den Langenbergh

Collega's In Actie steunen Hoeve Megusta

Print
Beerse - Zorgboerderij Hoeve Megusta in Vlimmeren (Beerse) ontving 743 euro van de werkgroep Collega’s In Actie (CIA) van het gemeente- en OCMW-bestuur en van de gemeentescholen van Beerse.

De werkgroep CIA organiseert sportieve en culturele activiteiten voor personeelsleden van Beerse. “Hoewel we de activiteiten organiseren vanuit ons eigen budget, vragen we onze medewerkers regelmatig toch een deelnameprijs te betalen. Dat bedrag schenken we op het einde van het jaar aan een goed doel.” zegt Wouter Cools, één van de drijvende krachten achter de Collega’s In Actie. "Vorig jaar zetten we met 11 activiteiten, lessenreeksen en infosessies maar liefst 157 collega’s op een gezonde en leuke manier in beweging. Tijdens de Warmste Week van Studio Brussel namen we ook nog deel aan de Warmathon. Dat leverde ook nog eens 150 euro op voor het goede doel.”

Boer John, Ingrid en Inne van Hoeve Megusta in Vlimmeren zijn erg blij met de gift. “Wat een warm gevoel om door Buitengewoon Beerse gesteund en mee gedragen te worden als buitengewone boerderij", zeggen ze. "We gebruiken voor de aankoop van elektrische hoog-laagbedden. Daardoor kunnen onze minder mobiele gasten en rolstoelgebruikers zelfstandig het bed in en uit geraken. Nu gebeurt dat manueel en hebben zij dus nog steeds een helpende hand nodig. Zo worden ze weer wat onafhankelijker en zelfstandiger. En wat meer buitengewoon gewoon!”

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio