Dancing Ladies organiseren vijftiende benefietfuif

Dancing Ladies zijn klaar voor de 15de benefietfuif op zaterdag 25 november in zaal Den Biebob. Foto: RR

Dancing Ladies organiseren vijftiende benefietfuif

Print
Vosselaar - De vriendinnengroep Dancing Ladies uit Vosselaar organiseert op zaterdag 25 november in zaal Den Biebob in Vosselaar voor de vijftiende keer de benefietfuif Dance Like Nobody Is Watching, the best of 80's, 90's and 00's.

Al sinds 2010 zetten de vriendinnen hun beste dansbeentjes voor het goede doel voor tijdens de benefiet. Zij schenken de volledige opbrengst telkens aan een lokaal goed doel dat met kinderen te maken heeft.

"Deze keer hebben we voor De Funfabriek gekozen. De Funfabriek wil lagere schoolkinderen met een normale begaafdheid en (een vermoeden van) autisme die geen aansluiting vinden in het gewone of in het buitengewone vrijetijdsaanbod, een paar leuke dagen bezorgen", zegt Catrine Woestenborghs, voorzitster van Dancing Ladies. "De positieve kanten van autisme belichten en samen plezier maken op een manier die voor elk kind aangenaam is. Daar draait het bij de Funfabriek om." 


Deejays Joris en Luc spelen zaterdag 25 november vanaf 21u afwisselend muziek in Den Biebob. Van 21u tot 22u is er een happy hour. Een toegangsticket in voorverkoop kost 8 euro en aan de kassa 10 euro. Meer info: catrinewoestenborghs@hotmail.com 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio