Lindelo dankt personeel met 270 ruikers bloemen

Print

De directie van woonzorgcentrum Lindelo verraste woensdag de 270 personeelsleden, vrijwilligers en bestuursleden met een ruiker bloemen. Foto: Bart Van den Langenbergh

Lille - De directie van het woonzorgcentrum Lindelo in Lille bedankte woensdag de 270 personeelsleden, vrijwilligers en bestuursleden met een ruiker bloemen.

De 200 medewerkers, 50 vrijwilligers en 20 bestuursleden van het recent uitgebreide woonzorgcentrum Lindelo in Lille kregen woensdag met een ruiker bloemen een aangename verrassing. "We bedanken alle medewerkers van Lindelo voor hun dagelijkse inzet ", zegt Kris Breugelmans, directeur van Lindelo. "Een recente meting door een externe firma toont aan dat de tevredenheid van de bewoners en familieleden van Lindelo zeer hoog scoort. De resultaten van Lindelo situeren zich in de top van de 809 woonzorgcentra in Vlaanderen."

De directie reageert hiermee ook op de negatieve berichtgeving over de ouderenzorg in rustoorden naar aanleiding van de PANO-reportage van de vrt. "Het is niet overal kommer en kwel. Er zijn wel degelijk huizen, zoals Lindelo, waar de bewoner centraal staat en niet het financieel gewin", legt de directeur uit.

Kapster Griet Van Peel, wiens moeder Maria Vermeulen (83) ook in Lindelo verblijft, reageert enthousiast. "Ik ben heel blij met de bloemen. Met de verbouwingen hebben we ons moeten aanpassen, maar nu is het hele centrum vernieuwd", glundert Griet Van Peel, al twintig jaar kapster bij Lindelo.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio