Janssen Pharmaceutica installeert nieuw kantoorgebouw

Het nieuwe kantoorgebouw van Janssen Pharmaceutica verschijnt langs de Kempenlaan in Beerse. Foto: RR

Janssen Pharmaceutica installeert nieuw kantoorgebouw

Print
Beerse - Het bedrijf Janssen Pharmaceutica in Beerse investeert 8,6 miljoen euro in de bouw van een nieuw kantoorgebouw langs de Kempenlaan in Beerse. Het gebouw wordt uitgerust met een vrachtwagensas.

De werkzaamheden voor het nieuwe gebouw langs de Kempenlaan, een zijstraat van de Turnhoutseweg in Beerse, starten nog deze maand. Het project bestaat uit de vernieuwing van een bestaand magazijn en de koppeling hiervan met een nieuw kantoorgebouw voor de medewerkers van de afdeling Customer & Logistics Services (CLS). Zij zitten vandaag nog verdeeld over twee campussen in Beerse.

Het nieuwe gebouw met 2.000 vierkante meter extra kantoorruimte telt 172 werkplekken en wordt ook uitgerust met 350 zonnepanelen. 

Bij de inplanting van het nieuwe kantoorgebouw legt Janssen Pharmaceutica ook een vrachtwagensas aan. Dit sas laat toe dat leveranciers ook voor 6u ‘s ochtends het terrein van Janssen binnen kunnen. “Hierdoor kunnen de chauffeurs en hun vrachtwagens veilig op de site wachten in plaats van op de openbare weg," zegt Wilfried Andries, projectmanager bij Janssen. "Door nieuwe laadpalen kunnen vrachtwagens  hun koelgroepen elektrisch laden, en moeten ze hun motor niet speciaal laten draaien. Dat zorgt dan weer voor minder geluidsoverlast voor de buurt."

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio