Vernieuwing E34 bijna achter de rug

De vernieuwing van de E34 tussen Lille en Turnhout is op maandag 10 juli volledig afgerond. Foto: Bart Van den Langenbergh

Vernieuwing E34 bijna achter de rug

Print
Lille / Turnhout / Beerse / Vosselaar - De vernieuwing van de E34 tussen Lille en Turnhout is bijna achter de rug. Op maandag 10 juli zijn de werkzaamheden volledig afgerond en is er geen hinder meer.

De werken aan het wegdek van de E34 tussen Lille en Turnhout zitten perfect op schema en het einde van het project ligt in het vizier. 

Volgens het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) legt de aannemer legt momenteel de laatste hand aan het nieuwe wegdek richting Nederland (fase 2). "In de nacht van dinsdag 4 juli op woensdag 5 juli wordt de rijrichting Nederland opnieuw volledig opengesteld. Tijdens deze nacht moet het verkeer in beide richtingen wel over een rijstrook passeren", luidt het bij AWV. "Vanaf vrijdagavond 7 juli wordt de snelweg richting Antwerpen gedurende een weekend volledig afgesloten (fase 3). De afsluiting start op vrijdag 7 juli om 20u en duurt ten laatste tot maandagochtend 10 juli om 5u." Het doorgaand verkeer richting Antwerpen verlaat  dat weekend de E34 aan de afrit Turnhout-Centrum en wordt via de N19g (Noord-Zuid Kempen) naar de E313 geleid.

Na het weekend van 8 en 9 juli zijn de werken op de E34 volledig afgerond en is er geen hinder meer. De werkzaamheden zijn gestart op 10 april. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio