Leerlingen bekijken beelden in opbouw

De kinderen uit de vierde leerjaar van de gemeentelijke basisschool Albertstraat in Beerse staan met beeldhouwer Fons Hapers bij zijn kunstwerk in opbouw aan het Tempelhof. Foto: Bart Van den Langenbergh

Leerlingen bekijken beelden in opbouw

Print
Beerse - De leerlingen van de vierde leerjaren van de gemeentelijke basisschool Albertstraat in Beerse sloten donderdag het schooljaar af met een bezoek aan de beeldhouwwerken die verschijnen aan het Tempelhof.

Vier kunstenaars zijn voor het Tempelhof in de Bisschopslaan in Beerse bezig met het maken van monumentale kunstwerken in steen. Iedereen kan ter plaatse de vorderingen van het project Van steen tot beeld zelf komen bekijken.

Ook de leerlingen uit 4A en 4B van de basisschool Albertstraat in Beerse maakten donderdag kennis met de beelden in opbouw. Ze kregen ter plaatse meer uitleg van organisator Frank Vaerten en beeldhouwer Fons Hapers uit Beerse. 

Het bezoek kaderde in twee muzische projecten die de leerlingen deze week afwerkten. Eerder deze week verkenden ze nog het museum Jan Vaerten in Beerse.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio