Joris van Rossem lanceert single met Metejoor

Joris van Rossem, de broer van Lisa uit The Voice, lanceerde met Metejoor zijn eerste single. Foto: RR

Joris van Rossem lanceert single met Metejoor

Print
Vosselaar - Joris van Rossem (25) uit Vosselaar, de broer van Lisa uit The Voice, toont nu ook zelf zijn zangtalent. Hij lanceerde onder de artiestennaam Metejoor zijn eerste single Ik hou van jou.

Nadat Lisa van Rossem (24) uit Vosselaar vorig jaar door The Voice Van Vlaanderen op vtm raasde, is het de beurt aan haar twee jaar oudere broer Joris om zich vocaal te tonen. De sport- en bewegingscoach lanceerde onder zijn artiestennaam Metejoor met Ik hou van jou een aanstekelijk en zwoel nummer, dat mogelijk wel een zomerhitje kan worden. De Cubaan Daniel Lopez Montejo, die in 2013 ook al aan The Voice deelnam, maakte op het nummer de cocktail compleet met wat Spaanse rap. 

Lisa gaf haar oudere broer ruim een jaar geleden een duwtje door hem mee te nemen naar de PopVilla in Essen, de muziekstudio van artiest en producer Hans Francken. "Hans Francken vond dat mijn stem insloeg als een meteoor", legt Joris van Rossem uit. 

Het nummer Ik hou van jou is aan 1,29 euro te koop via iTunes en is al te horen op Radio 2. Meer info: http://www.metejoor.be

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio