De Vlindertuin krijgt boekenpakket van GO! Ouders

Print

An Bollansée (links op foto) van freinetschool De Vlindertuin in Lille ontvangt van Iris Van Schoorisse van GO! Ouders een boekenpakket. Foto: RR

Lille - Freinetschool De Vlindertuin in Lille ontving een boekenpakket van GO! Ouders, de ouderkoepel van het GO! onderwijs. De school nam vorig najaar deel aan een wedstrijd over de Voorleesweek.

GO! Ouders organiseerde een wedstrijd over de voorleesweek, die plaatsvond in november 2016. Alle scholen van het gemeenschapsonderwijs konden meedingen naar een boekenpakket door een verslagje in te dienen over hoe zij de Grote Voorleesdag vorm gaven. Bij het kiezen van de winnende scholen, hield het team van GO! Ouders onder meer rekening met de mate waarin ouders betrokken waren, de foto-inzending en inschrijving, originaliteit en de aandacht voor diversiteit.

"De klasouders die met zijn allen hun schouders zetten onder de organisatie, de zovele (groot)ouders die kwamen voorlezen, de gezellige leestenten en de komst van een boekenwisselkast wogen door in de beslissing", zegt Lieve Van den Eynde van De Vlindertuin in Lille.

Iris Van Schoorisse van GO! Ouders overhandigde het gewonnen boekenpakket aan de directie en een afvaardiging van de werkgroep PR van De Vlindertuin. "Het was een waar genoegen om de inhoud te ontdekken. De Vlindertuin is heel blij met zoveel prachtige boeken", klinkt het.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio