Bladcontainers verhuizen naar Breemsedijk

Inwoners van Vosselaar kunnen bladeren brengen naar een container aan de gemeentelijke werkplaats op de Breemsedijk. Foto: RR

Bladcontainers verhuizen naar Breemsedijk

Print
Vosselaar - Het schepencollege van Vosselaar heeft het systeem van de bladcontainers gewijzigd. De containers worden enkel geplaatst aan de technische dienst op de Breemsedijk.

In plaats van een bladcontainer te plaatsen verspreid over de gemeente wordt alleen nog een container geplaatst aan de werkplaats van de technische dienst en brandweer op de Breemsedijk.

"Enkele nadelen waren dat inwoners slechts een beperkt aantal uren hadden om hun bladeren naar de containers te brengen. Er was geen sociale controle zodat, niet alleen mensen van buiten de gemeente maar ook firma’s kwamen dumpen. De bermen, waarop de containers stonden, werden helemaal stuk gereden", luidt het bij de gemeente. "Dit jaar willen we, als proef, de werkwijze veranderen. Tot en met zondag 11 december plaatst de technische dienst bladcontainers op het oefenterrein aan de werkplaats. Dit geeft iedereen de kans om ook, na de werkdag en wanneer iederen het zelf wenst, bladeren te deponeren in deze containers."

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio