Beerse laat bedrijven sporten

Leden van het gemeentebestuur en de sportdienst van Beerse staan in zaal De Pegger bij de voetbalploeg van de firma Adams, een van de bedrijven op het eerste After Work Indoor Soccer-toernooi. Foto: Bart Van den Langenbergh

Beerse laat bedrijven sporten

Print
Beerse - Het gemeentebestuur van Beerse nodigt bedrijven uit de omgeving uit om volop te komen sporten in de gemeente. “Zaal De Pegger is het bedrijfssportcentrum bij uitstek”, zegt Ronald Van Gils, sportfunctionaris in Beerse.

Met het eerste After Work Indoor Soccer-toernooi in De Pegger in Vlimmeren gaf de gemeente Beerse vrijdagavond de aftrap van een gloednieuw initiatief om werknemers van bedrijven aan het sporten te krijgen. Het zaalvoetbaltoernooi voor bedrijven is een primeur voor de Kempen. Ploegen van de firma’s Adams uit Beerse, Pasec uit Malle, Koko’s Sound and Light uit Brasschaat, Campine uit Beerse en van het eigen Autonoom Gemeentelijk Bedrijf (AGB) Beerse streden voor de winst.

“De sportinfrastructuur van Beerse en de meer dan 10.000 arbeidsplaatsen in de gemeente zijn twee troeven die we willen uitspelen”, zegt Hans Woestenborghs (BEERSEplus), schepen van AGB in Beerse. “Daarom geven we de kans aan werknemers van firma’s uit Beerse en omgeving om in onze gemeente te sporten.”

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio