Heggestoempers steunen 't Margrietje

Jef Van Steenbergen van wielertoeristenclub De Heggestoempers overhandigt een cheque van 500 euro aan een bewoonster van 't Margrietje in Lille. Foto: Bart Van den Langenbergh

Heggestoempers steunen 't Margrietje

Print
Lille - Wielertoeristenclub De Heggestoempers uit Poederlee overhandigde vrijdag een cheque van 500 euro aan 't Margrietje in de Boskapelstraat in Lille, een opvangtehuis voor personen met een handicap.

De sportievelingen van De Heggestoempers uit Poederlee hebben het hart op de juiste plaats. Vrijdag overhandigde voorzitter Jef Van Steenbergen een cheque van 500 euro aan de medewerkers en bewoners van 't Margrietje, een opvangtehuis voor volwassen personen met een beperking in de Boskapelstraat in Lille. 't Margrietje maakt sinds 2014 deel uit van Het Gielsbos. De overhandiging gebeurde samen met andere clubleden, burgemeester Paul Diels (CD&V), schepen van Sport Kris Breugelmans (CD&V) en gemeenteraadslid Eric Van Echelpoel (CD&V).

De som is de afgeronde opbrengst van de verbroederingsrit voor Lilse wielertoeristen die De Heggestoempers op zaterdag 2 juli organiseerden. Daar namen 110 wielertoeristen uit groot-Lille aan deel. De wielerclub kiest jaarlijks een rit of een andere organisatie uit om een goed doel te steunen. Vorig jaar steunde de club nog het Olivia Hendrickx Research Fund, dat onderzoek voert naar kanker.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio