Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dit festival wil eerste rookarm festival zijn

Het Nok Out Festival in Vosselaar pakt eind augustus uit met een primeur door zich te profileren als eerste rookarm festival. De organisatie daagt de bezoekers uit om 24 uur niet te roken.

Bart Van den Langenbergh

Het gratis festival Nok Out in Vosselaar bestaat op vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus tien jaar en dat willen de organisatoren niet zo maar laten voorbijgaan. De feesteditie gaat gepaard met een primeur in festivalland. Nok Out wil zich samen met tabakoloog Els Bosch uit Retie en de gemeente Vosselaar profileren als een rookarm festival. "Met diverse videoboodschappen van onze artiesten en bekende Vlamingen dagen we festivalgangers uit om 24 uur lang niet te roken", zegt Bart Embrechts van Nok Out. "'We plaatsen ook een EHBR-tent of Eerste Hulp Bij Rookstop-tent, waar rokers in tijden van nood afleiding kunnen zoeken."

Ook Lisa Van Rossem uit Vosselaar, deelneemster aan The Voice van Vlaanderen, geeft een gastoptreden op Nok Out. Zij is onlangs ook gestopt met roken en heeft al een videoboodschap gemaakt. http://www.nok-out.be

Lees het hele verhaal maandag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio