Stormloop op tickets Worstenfeesten

De komst van onder meer K3 veroorzaakt een grote vraag naar tickets voor de Worstenfeesten in Vlimmeren. Foto: Carlo Coppejans

Stormloop op tickets Worstenfeesten

Print
Beerse - De koorts voor de jaarlijkse Worstenfeesten in Vlimmeren (Beerse) laat zich al aardig voelen. Door de komst van K3, Stan Van Samang en Christoff op vrijdag 19 augustus vliegen de tickets de deur uit.

De organisatoren van de Worstenfeesten spreken van de allerbeste affiche ooit in het 47-jarig bestaan van het driedaags dorpsfeest in Vlimmeren. Op vrijdag 19 augustus om 20u staan de meiden van K3 op het podium in de feesttent, gevolgd door optredens van grote kleppers Stan Van Samang en Christoff. De feestband Dirty Daddies sluit de topavond op vrijdag af. Zaterdagnamiddag 20 augustus maakt Kaatje (van Ketnet) haar opwachting in Vlimmeren. En de 47ste Worstenfeesten worden op zondagavond 21 augustus afgesloten door Laura Tesoro, Gers Pardoel en Les Truttes. 

De grote namen op de affiche veroorzaken intussen al een stormloop op de tickets in voorverkoop. “Na tien dagen voorverkoop zijn voor de openingsavond op vrijdag 19 augustus al 2.000 kaarten voor volwassenen en 400 kaarten voor kinderen onder de 12 jaar de deur uit. In de tent zijn ongeveer een kleine 4.000 personen welkom”, legt Marc Bollansée van de Worstenfeesten uit. “Tickets in voorverkoop kosten slechts 13 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen. Aan de kassa betaal je 17 euro. Maar aarzel niet om tijdig kaarten aan te kopen, want op is op.”

Meer informatie vindt u op www.worstenfeesten.be.

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio