Mon en Stans vieren 75ste huwelijksverjaardag

Mon Bartholomeus en Stans Vanderreydt uit Geel vieren samen met hun kinderen Greet, René en Magda hun albasten huwelijksjubileum in het Zusterhof in Geel. Voor de gelegenheid trok Stans haar zwarte trouwjas uit 1941 aan. Foto: Bart Van den Langenbergh

Mon en Stans vieren 75ste huwelijksverjaardag

Print
Geel - Mon Bartholomeus (97) en Stans Vanderreydt (98) waren dinsdag liefst 75 jaar getrouwd. Het koppel vierde dat albasten huwelijksjubileum in het woonzorgcentrum Zusterhof in Geel.

75 jaar getrouwd zijn is niet iedereen gegeven. Voor Mon en Stans uit Geel, ook bekend als Mon van den Buut en Stans van den Teppe, ging deze droom dinsdag in de vervulling. Mon zit intussen in een rolstoel en woont sinds anderhalf jaar in het woon-zorgcentrum Zusterhof in de Gerststraat in Geel. Zijn vrouw Stans woont nog altijd zelfstandig in haar huis in de Dokter Vandeperrestraat in Geel.

Dinsdagmiddag schoof het albasten koppel samen met hun drie kinderen Greet, René en Magda en nog enkele andere familieleden de voetjes onder tafel in het Zusterhof voor een rijkelijk feestmaal. "We houden het zo lang vol door rustig en op het gemakske te leven, zonder al te veel tam-tam", zegt Stans. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio