Dancing Desire krijgt geen vergunning

Print

Met oudejaarsnacht vond er een feest plaats in dancing Desire in Vosselaar. De uitbater kreeg geen tap- en exploitatievergunning, maar mag wel 15 keer per jaar zijn zaak opendoen. Foto: Bart Van den Langenbergh

Vosselaar - De uitbater van dancing Desire in Vosselaar kreeg van het schepencollege geen vergunning om de zaak opnieuw elke zaterdag te openen. Wel mag hij er vijftien keer per jaar feesten organiseren. Tijdens oudejaarsnacht gingen er driehonderd feestvierders uit de bol in de dancing. Enkele buren van het Molenpad schakelden na vandalisme de politie in.

Nadat dancing Desire in de Molen­straat in Vosselaar met tweede kerstdag al eens de deuren had geopend, vond in het gebouw donderdagnacht ook een oudejaarsfuif plaats. “De dancing zat niet afgeladen vol, maar we mochten toch driehonderd gasten verwelkomen. Alles is zonder problemen verlopen”, zegt uitbater Ludo Goos. 

Toch verwittigden enkele bewoners van het Molenpad vrijdag om 4.30u de politie. “Enkele feestvierders, die te voet door de straat gingen, kropen over een omheining aan ons huis. Ze haalden een glijbaan uit de voortuin en sleepten het speeltuig tot in een nabijgelegen bosje”, vertellen de buren uit het Molenpad. “Om half 2 ’s nachts zijn we thuisgekomen, maar we hebben niet kunnen slapen van al dat nachtlawaai op straat.” De onverlaten vernielden in de straat ook enkele kastjes voor de aansluiting voor televisie en internet.

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio