© Bart Van den Langenbergh

Nieuwe wind waait door Koffie & Moor

Koffie & Moor, het bekende koffiehuis in het centrum van Lille, krijgt vanaf januari gloednieuwe uitbaters. Joren Boons (28) zegde zijn job bij VTM op om samen met zijn verloofde Josien Van Gestel (24) de zaak over te nemen.

Bart Van den Langenbergh

De droom voor Joren Boons en zijn verloofde Josien gaat binnen enkele dagen in vervulling. Vanaf zaterdag 2 januari opent het jonge koppel het koffiehuis Koffie & Moor, vlak naast het gemeentehuis in de Rechtestraat in Lille. Joren en Josien nemen de fakkel over van Kristof Eykens (37) en Ilse Laenen (44), die de zaak in 2009 uit de grond stampten.

“Ik heb al wel een hele tijd in de horecasector gewerkt. Zo was ik tien jaar lang aan de slag bij De Brouwketel in Lille”, vertelt Joren Boons, tevens gemeenteraadslid bij CD&V in Lille. “Ik ben intussen bij VTM in Vilvoorde gaan werken. Als productiecoördinator zorgde ik er mee voor dat de mensen thuis alle programma’s konden herbekijken. Maar ik was het beu om elke dag anderhalf uur heen en anderhalf uur terug onderweg te zijn."

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio