Zwemmers trekken zo veel mogelijk baantjes

Het zwembad in Beerse is vandaag voorbehouden voor zwemmers die zo veel mogelijk baantjes trekken tijdens de Zwemmathon. Foto: GvA

Zwemmers trekken zo veel mogelijk baantjes

Print
Beerse - Het zwembad van Beerse doet vandaag, vrijdag, mee met de Zwemmathon. Dat is een 12-uur durende actie waarin het zwembad de strijd aangaat tegen andere Vlaamse zwembaden. In een plezante sfeer proberen de deelnemers zoveel mogelijk baantjes te zwemmen.

De zwemmathon in het zwembad aan het sportcentrum 't Beerke start vandaag om 7u en eindigt om 19u. Iedereen kan deelnemen tijdens het ochtend- en middagzwemmen. Andere uren worden ingepland door de scholen en de zwemschool. 

Het zwembad dat bij de Zwemmathon de meest aantal kilometers zwemt, krijgt de titel van Zwemzotste zwembad.  Nieuw dit jaar is dat het zwembad dat per deelnemer het meeste aantal gezwommen kilometers behaalde, beloond wordt.

Na de inspanning is het tijd voor ontspanning. Tijdens de publieke zwembeurt van 19u tot 21u vindt een live optreden van de Vlimmerse band Just Once plaats. Het optreden is gratis voor de trouwe zwemmers.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio